Visit Homepage
Skip to content

Ziua 6 – Munca magica

Buna seara! Va ofer mii de scuze ca va scriu atat de tarziu. Am avut o zi super, mega, giga ocupata si frumoasa iar mandra nu a dorit sa doarma la pranz (nici eu nu as fi dormit in locul ei la cat de multa joaca si balaceala a avut parte impreuna cu verisorul ei 😉) ca sa am si eu putin timp de scris 😊. Ziua 6 de maine este despre munca pe care o desfasuram.

Munca si succesul 

Cu alte cuvinte, pentru a avea succes pe plan profesional (de exemplu oportunitati, bani sau promovari), este absolut necesar sa fim recunoscatori pentru situatia actuala a muncii ce o prestam chiar daca nu este tocmai roz. Munca mea de acum este sa am grija de Irina si de a face toate treburile casnice. Chiar daca nu este jobul visat sunt recunoscatoare pentru aceasta perioada, scurta de altfel.

Ziua 6 – Exercitiul numarul 6 

Iata ce trebuie facut maine si chiar, dar mai ales, Luni pentru cei ce se duc la serviciu.

Va imaginati ca aveti un sef invizibil care sta langa voi tot timpul si tine evidenta tuturor gandurilor si sentimentelor voastre legate de munca ce o desfasurati. Mai exact, acest sef imaginar, are un carnetel in care isi noteaza ori de cate ori sunteti recunoscatori privind munca prestata.

Maine si Luni incercati sa adunati cat mai multe motive pentru care sunteti recunoscatori privind munca voastra, astfel incat seful vostru sa aiba un carnetel cat mai complet.

Incepeti cu faptul ca aveti un job, ganditi-va la cat de multi oameni sunt someri si ar fi dispusi sa dea orice pentru un loc de munca. Ganditi-va la anumiti colegi care va sunt dragi, la prieteniile care s-au legat la locul de munca, la invatamintele si experientele care v-au ajutat sa evoluati, la acele activitati (sarcini) care chiar va plac.

De fiecare data cand gasiti un motiv de recunostinta spune-ti-va:

Ma simt recunoscator pentru ca…”

Cu cat seful vostru invizibil va constata ca sunteti recunoscatori, cu atat mai rapid va declansa el magia la locul vostru de munca si cu atat mai mari vor fi beneficiile de care va veti bucura.

Pe scurt:

Sa aveti zile prospere la munca! 😀

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

2 Comments

  1. Ani Ani

    Devine tot mai interesant. Din păcate și eu va trebui sa reiau… 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.