Visit Homepage
Skip to content

Ziua 5 – Banii magici

Buna! Eu azi am pornit cu stangul. Nu am mai dormit bine de ceva timp iar mandra azi a considerat ca ora 5 este o ora potrivita de trezit. Nu am reusit sa fac nimic legat de joc si sunt praf de oboseala. Asa ca eu sunt nevoita sa reiau de maine jocul. Insa voi puteti continua linistiti cu Ziua 5 de maine – Banii magici.

Banii si recunostinta 

Pentru mine, recunosc, exercitiul acesta nu este unul tocmai usor. Am crescut mereu cu ideea ca niciodata nu sunt bani suficienti pentru ceva iar faptul ca trebuie sa privesc totul exact invers nu-mi este tocmai la indemana.

In carte se spune ca, indiferent de cum arata situatia noastra financiara curenta, faptul ca ne plangem de ea (chiar si criticand preturile de la anumite produse), reprezinta un gest de nerecunostinta pentru banii pe care ii avem.

Tot cartea sugereaza sa incepem prin a fi recunoscatori pentru ca avem un acoperis deasupra capului, avem hrana pe masa, am fost intr-o vacanta in copilarie, am avut rechizite la scoala, manuale, carti pe care le-am citit, am primit un cadou frumos de Craciun, avem o haina decenta cu care sa ne imbracam, am fost la un film, la un medic cand am avut nevoie, ne-am uitat la televizor, am dat un telefon cuiva drag. Si lista continua… Cu alte cuvinte sa realizam ca toate acestea au costat bani iar noi am beneficiat de ele. De aceea, exprimandu-ne recunostinta pentru banii pe care ii avem azi ajuta pentru a atrage mai multa abundenta.

Ziua 5 – Exercitiul numarul 5

Luati o bancnota de 1 ron sau cat considerati si lipiti un biletel pe care sa scrieti:

MULTUMESC PENTRU TOTI BANII PE CARE I-AM PRIMIT DE-A LUNGUL VIETII MELE

Purtati maine cu voi aceasta bancnota in portofel. Scoteti-o cat mai des si cititi cuvintele in gand sau cu voce tare, dar incearcati sa simtiti sincer cat de recunoscatori sunteti pentru banii primiti de-a lungul vietii voastre.

Purtati cu voi bancnota  in portofel si in zilele urmatoare si citi-o ori de cate ori va veti aminti sau cand va aflati in situatia de a va plange ca nu aveti bani.

O zi cu abundenta va doresc azi!

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.