Visit Homepage
Skip to content

Ziua 17 – Cecul magic

Salutare recunoscatorilor! Iata ca ajungem si la Ziua 17 😀.

In universul magic nu exista coincidente si accidente. Nimic nu se poate petrece daca cineva nu isi doreste acest lucru.” – Burroughs.

Orice emotie negativa legata de bani (invidie, dezamagire, teama, ingrijorare) reduce fluxul financiar din viata noastra si indeparteaza banii de noi.

Ce inseamna mai multi bani? 

Orice circumstante care conduc la primirea mai multor bani sau a unor produse si servicii care costa bani sunt consecinta recunostintei noastre.

Ziua 17 – Exercitiul numarul 17. 

Exercitiul de maine se refera la banii pe care doriti sa ii primiti, castigati sau economisiti de-alungul vietii.

Cecului de mai sus ii faceti o copie sau il desenati cu mana si il completati cu datele voastre. Scrieti pe el suma de bani de care aveti nevoie, numele si data zilei in curs.

Banii nu reprezinta, sau nu ar trebui sa reprezinte, niciodata scopul final, ci doar un mijloc pentru obtinerea unui rezultat. De aceea este important sa va setati o destinatie exacta pentru acesti bani, si sa va umpleti de recunostinta.

Dupa ce l-ati completat, tineti-l in mana si ganditi-va la lucrul pe care doriti sa il cumparati cu el – banii pot fi pentru o pereche de pantofi, o masina sau o casa; o vacanta, un tratament, un curs, plata unei datorii; ORICE. Vizualizati cat mai detaliat cum veti cheltui acesti bani.

Maine puneti acest cec intr-un loc unde sa-l vedeti frecvent. Luati-l din nou in mana de cel putin doua ori de-alungul zilei, imaginati-va ca folositi banii in scopul dorit si ca sunteti fericiti.

La sfarsitul zilei, puneti cecul intr-un loc vizibil, de unde sa-l vedeti in fiecare zi (oglinda de la baie, frigider etc.) pana cand veti obtine banii sau lucrul dorit de achizitionat cu ajutorul lor. Acest exercitiu poate fi aplicat la nesfarsit 😊.

Bunastarea fie cu voi! 💶

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.