Visit Homepage
Skip to content

Ziua 15 – Vindeca-ti relatiile intr-o maniera magica!

Salutare! Sper ca ati avut un week-end minunat si cu vesti bune. Astazi voi scrie despre ziua de maine – Ziua 15. Unii dintre voi va aflati deja la jumatatea jocului. Felicitari! 😊

Ai o relatie dificila cu cineva si vrei sa schimbi aceasta situatie?

Iata ce spune cartea:

Sentimentele negative fata de cineva, „va ard” propria viata, asadar exercitiul de maine consta in a cauta un carbune aprins care va macina viata si a-l transforma in aur curat prin puterea recunostintei.

Ziua 15 – Exercitiul numarul 15.

Maine, tot ce trebuie sa faceti este sa scrieti o lista cu 10 lucruri pentru care va simtiti recunoscatori unei persoane cu care aveti o relatie dificila.

Adresati-va pe nume persoanei respective si exprimati-va recunostinta fata de ea. Iata si exemple din carte:

Dupa intocmirea listei cu cele 10 motive de recunostinta, ar trebui sa va simtiti deja mult mai bine in legatura cu persoana respectiva.

Exercitiul si-a atins scopul daca resentimentele fata de acea persoana au disparut. De aceea, daca simtiti nevoia, repetati acest exercitiu si in zilele urmatoare pana cand au disparut toate resentimentele.

Multa iubire va doresc! ❤️

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.