Visit Homepage
Skip to content

Ziua 10 – Praf magic asupra tuturor

Salutare la ceas de seara! Maine este Ziua 10 😀!

Sper ca pana acum v-ati dat seama ca a spune „Multumesc!” e mai mult decat un gest de politete pentru ceilalti. Ceea ce oferim din toata inima unei alte persoane (chiar si un „Multumesc!”) se intoarce inzecit la noi.

V-ati gandit vreodata la multimea de oameni pe care o intalniti in fiecare zi? 

Zi de zi beneficiem de sute de servicii oferite de alti oameni, direct sau indirect. Vorbim cu ei la telefon, prin e-mail sau retele de socializare, pe bloguri, la serviciu, in magazine sau restaurante, in mijloace de transport, pe strada, in parc etc. Toti acesti oameni se ofera pe ei insisi iar noi beneficiem de serviciile lor. Multumindu-le fluxul abundentei se va revarsa in viata noastra.

Ziua 10 – Exercitiul numarul 10. 

Ziua de maine este despre a presara praf magic asupra tuturor spunandu-le „Multumesc!”. Daca aveti cum, faceti asta privindu-i in ochi – veti fi umiti de reactia lor la auzul acestui cuvant spus sincer si din toata inima 😊.

Incercati sa multumiti maine si celor care nu se comporta suficient de politicos cu voi. Mai ales cu ei pentru ca nu stiti prin ce suferinte trec sau au trecut, ce batalie dificila ii incearca. Cine stie, poate gestul vostru, reprezinta cel mai bun lucru pe care l-au primit de la cineva, si astfel lumea lor devine mai buna. Nu numai ca veti face persoana respectiva mai fericita, dar si voi veti fi mai impliniti.

Maine multumiti la cel putin 10 persoane pentru serviciile de care ati beneficiat! Si da, poate fi vorba si despre gunoierul care va ia gunoiul. Faceti-o macar in gand. Si zambiti! 😀

Indiciu pentru Ziua 11. 

Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti in Ziua 11 cand va treziti, este sa spuneti „Multumesc!

Apoi incearcati sa multumiti pentru toata rutina de dimineata: pentru ca ati avut un somn lin, pentru baia calda, pentru periuta de dinti, pentru ca va sta bine parul, pentru cafea etc. De cand deschideti ochii si pana cand sunteti gata de plecare, continuati sa repetati la infinit cuvantul „Multumesc!” pentru tot ceea ce faceti si toate obiectele pe care le atingeti.

Sa fie cu praf magic! ✨

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.