Visit Homepage
Skip to content

Ușor nervoasă

O zi ușor nervoasă

M-am trezit ușor nervoasă. Nici eu nu știu de ce exact. Doar bănuiesc dar nu simt nevoia acum să detaliez.

….

După o perioadă destul de lungă de timp ieri am făcut câteva exerciții fizice și acum mă dor toate cele. Parcă și în gât mă ustură puțin – fără legătură cu exercițiile fizice. Doar simțeam nevoia să precizez și acest aspect.

….

Revelionul l-am petrecut în pijamale cu ochii zgâiți pe geam pentru a putea vedea puținele artificii din cartier date prin ceața destul de deasă. Apoi am băgat rapid somn. Se pare că insuficient la cum mă simt acum.

….

Mă gândesc să-mi fac și eu un bilanț al anului 2018 așa cum face mai toată lumea și am făcut și eu dar mi-e puțin teamă de ce o să descopăr. Mai stau puțin… măcar până la sfârșitul zilei sau… văd eu.

….

Am plecat cu sorcova și am ajuns să mă cert cu fiică-mea pentru un carnețel. Stupid din partea mea având în vedere ca ea are 3 ani și jumătate. Chiar sunt plecată cu sorcova!

….

În deplasare am continuat să fiu ușor nervoasă (adică țâfnoasă bine) și am mâncat ca o spartă. Acum am dureri și de burtă (pe lângă cele de dimi care nu au dispărut) iar planul meu de a face câteva exerciții fizice și în seara asta pică – nu mai am energie nici pentru respirat.

….

La 19:30 eram acasă, spălați, echipați în pijamale și toți trei băgați la somn în același pat, la cererea mândrei. Doar că eu am picat la mijloc, îmi era foarte cald, perna nu era a mea, îmi era sete și abia mă puteam mișca. Așa că m-am tirat rapid în dormitor unde m-am apucat să scriu chestia asta. Chiar ar trebui să dorm.

….

3 lucruri uimitoare care s-au întâmplat astăzi:

  1. Am mâncat o super răcitură la care pofteam de un an
  2. Am adormit toți trei în același pat. Chiar dacă nu am rezistat să stau înghesuită, recunosc că mi-a plăcut mult că s-a întâmplat, fiind ceva la care visam de ceva timp (bine, era mai mult un vis în care dormeam doar eu cu soțul dar mă mulțumesc și cu varianta în trei)
  3. Cu toată agitația, nesomnul din ultimele zile, ieșitul afară și țipetele de nemulțumire, mâncatul de dulciuri și uitatul la desene, mă bucur mult că Irina e sănătoasă. Cu toate astea, de mâine o trec pe varianta sănătoasă, mai ales în ceea ce privește somnul, desenele și dulciurile

Cum aș fi putut face ziua de azi mai bună?

Păi ar fi ajutat enorm dacă nu m-aș fi trezit cu fundul în sus. Așa nu aș mai fi țipat aiurea la copil pentru fleacuri.

M-ar fi ajutat să nu mănânc atât de mult la prânz (încă simt că nu pot respira de plină ce mă simt) și aș fi făcut exerciții fizice așa cum îmi propusesem.

Hai că mai povestim și mâine. Poate îți zic și cum a fost 2018 pentru mine.

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.