Visit Homepage
Skip to content

Ultima zi din 2017

Sunt în ultima zi din 2017. Aproape toată lumea trage linie și se uită la ce și cum a fost anul ăsta ca apoi să-și facă planuri (obiective) pentru noul an.

Trag linie în ultima zi din 2017.

Așa și eu acum, însă cu mult mai puțină tragere de inimă față de alți ani. De ce? Nici nu știu. Poate pentru că vreau să o las mai moale cu critica și să-mi fac mai puține planuri. Să o iau mai ușor.

Oricum, în ultima zi din 2017, pot spune că mi-am atins mai puțin de 5% din obiectivele propuse la începutul anului. Și mă simt bine cu asta.

A fost un an foarte intens pentru mine din punct de vedere emoțional. Dar mai ales, a fost anul în care am realizat că eu nu am fost, nu am și nu am avut niciodată un prieten foarte bun (sau prietenă).

Anul 2017 a fost anul în care am simțit singurătatea mult mai pregnant ca niciodată. Mi-a fost incredibil de greu și nu am crezut că voi ajunge să fiu atât de bine cu mine azi, în ultima zi din 2017.

Ce-mi doresc de la 2018?

Îmi doresc un an colorat, viu și foarte foarte vesel. Vreau să râd cu lacrimi și cu dureri musculare de burtă.

Minte limpede, calm, răbdare, iubire, bunăvoință, dăruire și respect mai vreau.

Mi-am făcut și o listă de obiective – nu se putea altfel. Una mică de tot. O am în telefon așa că o să pun un print screen cu ea mai jos:

Tu cum te simți în ultima zi din 2017? Ai planuri pentru 2018?

La mulți ani!

Te îmbrățișez!

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.