Visit Homepage
Skip to content

Sunt nimic

O nebunie… o nebunie de trăiri nu tocmai plăcute… mă sufoc, mă doare, plâng, vreau să urlu, să țip să spun, să dau afară tot ce e în mine și simt că trebuie să iasă dar nu pot… Nu pot pentru că ceea ce vrea să iasă nu e plăcut, pentru că doare, pentru că deranjează, enervează, supără, revoltă, instigă la violență, la nepăsare, la ură, la dispreț, la înjosire

Mă simt un nimeni, un nimic, o nulitate…

Mă simt ca o fantomă care trebuie să se facă văzută pentru a ieși din singurătate dar când apare reacțiile sunt în defavoarea ei. Mă întreb dacă sunt om… Ce înseamnă să fii om? Mă simt fără contur, fără esență, ca ceva transparent și ușor dus de vânt fără o direcție, fără un sens…

Simt că nu mă simt. Încerc să mă ating dar nu mă simt. Mâinile mele ating ceva ce nu sunt eu. Dar ce sunt eu? Ce sunt? Sunt eu oare?

Totul îmi este atât de neclar, de șters și de amestecat, de fără noimă, nu înțeleg nimic din ce mi se întâmplă. Ce este real, ce este imaginar? Îmi este atât de teamă să vorbesc, să dau contur cumva mie. Cum ar fi dacă aș fi mută? Cum m-aș elibera? Ce aș face? Mă doare în piept și am tot timpul un nod în gât. Vreau să vorbesc, să urlu, să țip, să lovesc ceva tare doar pentru a vedea dacă exist, dacă sunt reală sau doar o nălucă. Încotro mă îndrept? Ce se v-a întâmpla cu mine? Ce trebuie să fac? Cum? De ce?

Vreau să fiu, să mă știu, să contez, să mă simt…

Atâta incertitudine nu-mi aduc aminte să fi trăit nici în adolescență. Cum de simt asta acum? De ce a apărut acum? Ce s-a întâmplat de au năvălit toate peste mine ca o avalanșă ce mă sufocă și simt că mă aproprii de un final. Dar care final? Moarte? Sau ce? Un nou început? În ce mă transform? În ce m-am transformat? Un monstru? Sau ….

Ce sens au toate?… De ce să continui? Pentru ce? Și ce anume înseamnă să continui?

Dacă tot nu contez de ce să mai încerc? De ce?

Sunt nimic

O voi lua de la capăt. Încă o dată. Nu vreau să mor. Nu vreau să dispar. Vreau să fiu. Să exist. Să mă simt.

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.