Visit Homepage
Skip to content

Nu aș fi crezut

Nu aș fi crezut că ciudățenia din mine mă va izola atât de mult.

Eu…

Obișnuiam să cred despre mine că, deși am multe defecte, știu să fiu o prietenă adevărată. Acum nu mai cred asta.

Îmi plac oamenii. Mi-au plăcut mereu. Dar nu reușesc nicicum să socializez așa cum se dorește. Îmi place să fiu înconjurată de oameni faini și să-i privesc, să-i simt (oricât de pervers ar suna asta te asigur că nu e). Însă când trebuie să deschid gura pentru a vorbi, cuvintele nu ies în favoarea unei bune comunicări. Legăturile nu se formează decât pe termen scurt urmând să dispară din motive străine mie. Străine pentru că nimeni nu-mi spune cu ce am greșit ca să știu ce să îndrept.

Nu aș fi crezut 

Că în ziua în care voi împlini 40 de ani nu voi avea alături niciun prieten. Da, au fost câteva mesaje și telefoane (pentru care sunt foarte recunoscătoare. Dacă nici ele nu erau cred că…) dar cu mine, fizic, chiar și pentru 5 minute, nu a fost niciun prieten. Niciunul.

Ce spune asta despre mine? 

Răspunsul care îmi vine în minte este că… nu am fost o prietenă bună pentru nimeni.

Trist.

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

2 Comments

  1. As promite sa-ti fiu cea mai draga prietena pana cat vrei.Semeni cu o verisoara …avem in comun chestii fizic si cred ca unii vor sa fim SINGURI /E pt. a-si face jocul fara scrupule pt viata cand vor beneficii in locul….0730278031

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.