Visit Homepage
Skip to content

Lista celor 28 de zile de recunoștință

Daaaaa știu că am zis ieri că e ultimul text legat de jocul Magia Recunoștinței. Însă stăteam și mă gândeam la faptul că eu încă mai sunt în joc (adică nu am reușit să-l termin; m-am întors de mai multe ori pâna când a trebuit să o iau de la început), și la cât de ajutor îmi este să am lista (cuprinsul din carte) tuturor celor 28 de zile de recunoștință la îndemâna. Așa că m-am gândit să vă las și vouă aici o listă (un cuprins), a tuturor zilelor din joc scrise pe blog, cu acces direct la ele.

Lista celor 28 de zile de recunoștință. 

Puteți să vă faceți propriul joc. 

Faptul că am scris pe blog despre jocul cu același nume ca și cartea, Magia Recunoștinței, nu este ceva inedit.

La câțiva ani după ce am luat cartea am dat peste blogul www.suntuncopac.com al Andreei Pautov în care a scris, în 2015, fix același joc dupa, evident, aceeași carte 😉.

Mie îmi place mult blogul ei și, deși nu am interacționat niciodata una cu cealaltă, îmi place mult de ea. Îmi dă o stare zen 😊.

Ce vreau să spun defapt este că ea a scris pe blog chiar și propria versiune de joc pe care o puteți urmări AICI. Sunt tot 28 de zile de recunoștință însă într-o variantă proprie a Andreei. Asta ca să vedeți că vă puteți juca oricum doriți cu recunoștința atâta timp cât o practicați ☺️.

Hai să ne jucăm! 😊❤️

 

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

2 Comments

  1. Mariana Mariana

    mulţumesc pentru minunile pe care le aduci in viaţa mea cu aceste invăţături “magice” cu adevărat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.