Visit Homepage
Skip to content

De-ale cititorilor

In aceasta sectiune public texte scrise de cititori pe subiecte alese de ei.

Mi-am dat seama cat de important este pentru mine schimbul de experiente cu alti oameni. Mi-am dat seama ca acest blog vreau sa fie despre experientele mele dar si ale altora in viata. Nu este un blog de parenting sau fotografie. Este despre ce ma preocupa acum si despre ce va urma. Este despre orice vrei tu!
Te invit sa dai mai departe si tu!

Daca vrei sa spui si celorlalti despre ceva ce ai trait, ceva ce te pasioneaza, ceva ce ai citit, ai gandit sau ai facut, daca tu crezi ca ceea ce spui poate fi de ajutor sau inspira pe ceilalti atunci nu mai astepta si scrie despre asta.

Poate fi despre orice: o carte/un film ce te-a inspirat sa faci ceva sau a produs schimbari in tine, in viata ta; un hobby al tau ce poate aduce bucurie celorlalti si nu numai; emotii, ganduri sau experiente ce crezi ca merita sa fie stiute si de ceilalti; etc.

Daca vrei sa apara aici pe blog textul/textele tale atunci da-mi de veste la daniela.stancu.blog@gmail.com si reusim impreuna 😊. Voi publica cu numele tau, anonim sau orice nume de scena alegi.

Multumesc pentru omul bun din tine!