Visit Homepage
Skip to content

De-a mama

Sunt mama unei fetite de aproape 14 luni (acum cand scriu aceste randuri) si ma simt foarte norocoasa si fericita ca exista in viata mea 😊.

Este, pentru mine, cel mai bun si minunat copil! O iubesc prin toti porii si nu ma mai satur de ea! Multumesc Irina ca m-ai ales sa-ti fiu parinte! 😍

Mi-am dorit mult un copil si de cand am aflat ca voi avea unul m-am pus serios pe citit carti, articole, pe intrebat in stanga si in dreapta despre cum e mai bine si mai sanatos sa cresti unul.

Am avut multe “eu nu voi face…” care s-au pierdut imediat de cum am nascut 😂.

Inca mai citesc si mai intreb dar am invatat ca cel mai bine pentru noi este sa imi ascult instinctele si mai ales sa fiu atenta si sa incerc sa descifrez ce imi transmite Irina, fata mea.

Am trecut prin tot felul de stari si de etape care mai de care mai solicitante si mai frumoase.

Inca invat foarte multe!

Observ cum ia nastere un alt om in mine. Mai bun, mai rabdator, mai jucaus si ma bucura tare acest lucru 😊.

Aaaa, sa nu intelegeti ca totul e roz. Nuuu. Nu inca 😊. Acest roz e din ce in ce mai prezent si pe arii din ce in ce mai mari. Lucrez cu mine mult si in fiecare zi. Imi place ce experimentez desi recunosc ca sunt si momente cand nu 😜.

Ce vreau sa spun este ca, ce voi scrie aici pe blog, vor fi doar trairile si experientele mele. Departe de mine gandul de a da sfaturi. Nu am cum sa fac asta. Nu stiu sa cresc un copil. Sunt in plin proces de invatare in a-l creste pe al meu 😊.

Daca ceea ce scriu te ajuta, nu pot decat sa ma bucur 😀. Daca nu, atunci mergi mai departe pe drumul tau. E cel mai bun☺️!

Eu iti multumesc inca o data ca ma vizitezi!

Pace, bucurie si iubire sa avem! ❤️😊